Trabzonspor'da tutunamamıştı Galatasaray'a gidiyor

Bir Yasin Öztekin vakası daha...

Trabzonspor'da tutunamamıştı Galatasaray'a gidiyor
Geçmişinde Trabzonspor etiketi bulunan futbolcuları kadrosuna katmasıyla bilinen Galatasaray bu kez yine bordo mavili takımda tutunamayan ancak Gençlerbirliği'nde parlayan Serdar Gürler ile anlaşmaya vardı.

BRUMA'NIN YERİNE SERDAR

Bruma'nın transferi için Leipzig ile görüşen Galatasaray, önlemini aldı ve kanatlarına takviye yapacağı ismi Ankara'da buldu. Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği ile bitecek sözleşmesini uzatmayan Serdar Gürler'le el sıkıştı.
 
Teknik direktör İgor Tudor da 25 yaşındaki hücum oyuncusu için olumlu rapor verince görüşmeler başladı. Osmanlıspor'un da peşinde olduğu Serdar Gürler'e Gençlerbirliği takım içindeki en yüksek ücreti (yıllık 750 bin Euro) teklif etti ancak aklı Galatasaray'da olan Serdar sözleşmesini uzatmadı. Bu sezon 35 maçta toplam 17 gol atan ve 5 asist yapan gurbetçi futbolcu, altyapısını Fransa'da aldı ve Bruma gibi her iki kanatta görev yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler