Trabzonspor'da şok istifa!

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal karaman görevinden istifa etti. Karaman istifasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi ve şunları söyledi:“Bugün itibari ile görevimden istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşıyorum. İstifa kararı almamda birçok neden olabilir

Trabzonspor'da şok istifa!

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal karaman görevinden istifa etti. Karaman istifasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi ve şunları söyledi:

“Bugün itibari ile görevimden istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşıyorum. İstifa kararı almamda birçok neden olabilir bunları pek irdelemek gerekmiyor. Uzun yıllardır Trabzonspor’a hizmet veriyorum. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu tarz liderlik durumlarında zıtlıklar yaşanabiliyor. Böyle durumlarda birilerinin bu durumdan feragat etmesi gerekir. Bende bu durumda daha çalışamayacağımdan istifa ettim.

Bende bir huy vardır küçük yaştan beri. Eğer ki aklımdan bir şeyi silmişsem bunu kesinlikle geri dönüşü yoktur. İstifamda bunun etkisi mevcuttur tabi ki. Ben Trabzonspor’da olduğum dönemde kendi çıkarım için hiçbir oluşumda bulunamadım. Trabzonspor’da kurumsallığın zorluklarını yaşadık. Trabzonspor camiası henüz bu duruma hazır değil. Ama ilerde bir gün bu yapı Trabzonspor’da oturacaktır. Eğer istifa etmeyip devam etseydim, hem kuruma hem de kendime zarar verecektim. Ben idarecilik dönemimde elimden geleni yaptım iyi idareci rolünü oynadım. Camiadaki çatlaklara set olmaya çalıştım ama baktım ki bu işi yaparken zarar veriyorum. Ben en alt kademede de görev yaptım en üst kademede de.

Burada yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bir kısmını daha önceden tanıyordum bir kısmıyla yeni tanışmıştım. Başkanımızla önceden tanışmıyordum. Onur’un İzmir’deki düğününde tanışmıştık.

Trabzonspor’a gelmekten hiçbir zaman pişman da olmadım. Buradan sizlere de teşekkür ederim. Hakkımda iyi şeylerde kötü şeylerde yazmış olabilirsiniz ama olsun. Benden yana hakkım helal olsun. Sizde de hakkım varsa helal edersiniz etmezsiniz sizin takdirinizdir. Hepinize teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor