Trabzonspor'da nereye reklam alınacak?

Trabzonspor'da Caprice Gold firmasıyla yapılan görüşmeler günlerdir tartışılmaya devam ederken yönetimden konuyla ilgili son olarak Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih açıklama yaptı. İsim hakkı üzerinden reklam alınacağı iddialarını Haber61.net arac

Trabzonspor'da nereye reklam alınacak?
Trabzonspor'da Caprice Gold firmasıyla yapılan görüşmeler günlerdir tartışılmaya devam ederken yönetimden konuyla ilgili son olarak Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih açıklama yaptı.

İsim hakkı üzerinden reklam alınacağı iddialarını Haber61.net aracılığı ile yalanlayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu reklamın nereye alınacağı konusunda ise belirsizlik olduğunu belirtmişti.



Trabzonspor Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih ise yaptığı açıklamada bu belirsizliğe son verdi.

Üstünsalih,  bu sezon sonunda Türk Telekom ile forma göğüs reklamı sponsorluğu sözleşmesinin sona ereceğini belirterek, "Bu konuda bazı teklifler aldık. Caprice Gold Şirketi'nin de aralarında bulunduğu bazı firmalarla görüşme yaptık ancak henüz bir anlaşma yok" dedi.

Yönetim kurulu olarak teklifleri değerlendirdiklerini ifade eden Üstünsalih, "Kulübümüzün çıkarları doğrultusunda en uygun rakamı verecek firmalar ile sözleşme imzalarız. Bunun dışındaki iddialar kulübümüze zarar veriyor. 3 ile 5 yıl arasında bir forma göğüs reklamı sponsorluğu anlaşması yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler