Trabzonspor'da Mehmet harekatı

Yeni sözleşme imzalanacak

Trabzonspor'da Mehmet harekatı
Trabzonspor yönetiminin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici ile masaya oturarak sözleşmesini uzatmak istediği bildirildi.

Bordo mavili takım, geçmiş dönem sözleşmelerinde maç başı ücret maddesi olan oyuncularla tekrar masaya oturarak bu noktada iyileştirme talep edecek. Yönetim, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş’tan sonra iç transferde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici ile de anlaşmaya çalışacak.

1.4 MİLYON EURO'YA YAKIN TEKLİF

Tecrübeli orta saha oyuncusunun sözleşmesini uzatmak isteyen bordo mavili yönetimin Mehmet Ekici’ye şu anda aldığı 1.4 milyon Euro’ya yakın bir ücret önermeyi planladığı kaydedildi. Transfer döneminde Bundesliga başta olmak üzere farklı kulüplerden teklif alan Mehmet Ekici’nin yönetimle en kısa sürede masaya oturacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor