Trabzonspor'da devir teslim

Trabzonspor Kamp Eğitim Tesisleri'nde yapılan törende eski başkan Nizamettin Algan görevi yeni başkan Ali Özbak'a devrettiTörende ilk olarak konuşan Algan, yöneticilik yaşamıyla ilgili bilgiler verdi. Trabzonspor'un zorlu koşullar altında kurulduğunu beli

Trabzonspor'da devir teslim


Trabzonspor Kamp Eğitim Tesisleri'nde yapılan törende eski başkan Nizamettin Algan görevi yeni başkan Ali Özbak'a devretti

Törende ilk olarak konuşan Algan, yöneticilik yaşamıyla ilgili bilgiler verdi. Trabzonspor'un zorlu koşullar altında kurulduğunu belirten Algan, “Böyle bir kulüpte uzun bir süre yöneticilik yapmak benim için büyük onur. Şimdi de Divan Başkanlık Kurulu'ndaki görevimi değerli arkadaşımız Ali Özbak başkanlığındaki yönetim kuruluna devrediyoruz. Ali arkadaşımızın bu kulübe büyük hizmetleri vardır. Yönetimi de gayet kaliteli. Kendilerine başarılar diliyoruz. Biz her zaman onların da yanında olacağız” dedi.

Böyle onurlu bir göreve seçildiği için çok mutlu olduğunu belirten Özbak, “Trabzonsporluluk herkes için eşittir. Trabzonspor'da görevi devralma telkini aldım. Bu görevi çok değerli bir isimden devraldım. Türk spor tarihine ismini yazdırmış çok büyük bir yöneticidir. Kendisini her zaman takdir ettik. Onun çizgisinde bayrağı taşımaya çalışacağız” diye konuştu.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise şöyle konuştu; “Bu makamın Trabzonspor'un geçmişini bilen birine layık olduğunu düşünüyorum. Sayın Nizamettin Algan bu görevi en iyi şekilde yapmıştır. Sayın Ali Özbak'ın da Trabzonspor'un geçmişini iyi bildiğine ve bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Göreve başlamaktan daha önemlisi, görevi bırakabilmekteki asalettir. Sayın Nizamettin Algan ve Sayın Ali Özbak'ı kol kola görmek beni mutlu etti. Bütün kurum ve kuruluşlardaki devir teslim törenlerinin böyle olması gerektiğine inanıyoruz. Trabzonspor'un en çok ihtiyacı olan konu bu birlikteliktir. Hepimizin hatasıyla bu zaman zaman sekteye uğrayabiliyor. Ancak ayrılma aşamasına gelindiğinde birleşmesini de iyi biliyoruz. Trabzonspor'un kuruluşunda bizler çocuk yaştaydık. Ancak evimiz kulübe yakın olduğu için kısa pantolonla gezerken Nizamettin Abimizi çalışırken görür, onlar gibi olabilmeyi hayal ederdik. O günkü zorluklarla, bugünkü ihtiyaçlar çok farklı. 15 yıl öncesinde yöneticilik yaptığımız dönemle şimdiki dönem arasında bile büyük fark var. Her şey çok değişti. Güne göre politika belirlemek zorundasınız. Bugün gelinen noktada üç ayak var. Biri sportif, biri sosyal, biri de ekonomik. Bu üç ayak önemli. Sadece sportif başarıyla ayakta duramaz. Bu üç ayağın birlikte geliştirilmesi şart. Bugün yakalanan başarının yanında sosyal ve ekonomik anlamda da büyümek zorundayız. Biz aklımız yettiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. Görevi bırakan Sayın Nizamettin Algan'a teşekkür ediyorum. Sayın Algan, yerine iyi bir veliaht tayin ederek görevini bıraktı. Sayın Özbak da bu görevi en iyi şekilde yapacaktır. Her konuda bizler kadar yetkili ve sorumludurlar”

Konuşmalar sonrası kulübe yaptığı hizmetlerden ötürü Divan Başkanlık Kurulu eski Başkanı Nizamettin Algan'a bir plaket verildi. Ardından basın mensuplarına toplu halde fotoğraf verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor