Trabzonspor çıkışı sürdürmek istiyor !

 Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdman Yurdu ve Kupada Medical Park Antalyaspor galibiyetleriyle moral bulan Trabzonspor, çıkışını deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor karşısında da sürdürmek istiyor.  Spor Toto Süper Ligde Mersin İdman Yurdu’nun deplasmand

Trabzonspor çıkışı sürdürmek istiyor !

 

Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdman Yurdu ve Kupada Medical Park Antalyaspor galibiyetleriyle moral bulan Trabzonspor, çıkışını deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor karşısında da sürdürmek istiyor. 
 
Spor Toto Süper Ligde Mersin İdman Yurdu’nun deplasmanda 1-0 mağlup ederek ligdeki kötü gidişine dur diyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Medical Park Antalyaspor’u yine aynı skor ile yenerek gruptan lider çıkmayı başaran bordo-mavili takım Kasımpaşaspor engelini kayıpsız geçerek kötü günleri geride bırakmak istiyor.
 
Mersin İdman Yurdu ile oynanacak maç öncesi küme hattına yakın bölgede olan Trabzonspor, rakibi karşısında deplasmanda aldığı galibiyet sonrası puanını 30 çıkartırken, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor maçı öncesinde ise zirve hesapları yapmaya başladı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve öğrencileri Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarını kayıpsız geçerek üst basamaklara doğru tırmanmanın planlarını yapıyor. İstanbul’da Kasımpaşa ile oynayacağı maçın ardından Beşiktaş’ı sahasında ağırlayacak olan Karadeniz ekibi söz konusu iki karşılaşmadan 6 puan ile ayrılması halinde zirveye doğru tırmanışını sürdürecek. Tolunay Kafkas ve öğrencileri üst üste alınan iki galibiyetin ardından moral ve özgüven depolarken alınan galibiyetlerle işlerin biraz olsun yoluna girdiğinin sinyalini vererek taraftarı rahatlatmayı amaçlıyor.
 
SÜREKLİ FUTBOLCULARIYLA GÖRÜŞÜYOR
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sıkıntılı süreci futbolcularıyla sık sık bir araya gelerek aşmaya çalışıyor. Hem saha içinde hem saha dışında oyuncularıyla sürekli görüşerek yaşanan sancılı sürecin kaynağını bulup çözüm yollarını arayan genç teknik adam üst üst alınan galibiyetlerin devamı noktasında da işi sıkı tutuyor.
 
Futbolcularına her maçı tek tek düşünmeleri gerektiğini aktaran Kafkas, “Bizim önümüzde Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağımız bir maç var. Her rakip bizim için önemli ve ciddi. Bir maç geçirmeden diğer maçı düşünmemiz doğru olmaz. Ligde kolay takım yok herkes zorlu ve güçlü rakipler. Kimi yenerseniz yenin veya kaybedin aldığınız puanda aynı kaybettiğiniz puanda o yüzden herkesin Kasımpaşa maçına odaklanmasını istiyorum. Sadece bu maçı düşünelim. Beşiktaş maçını bu maçtan sonra düşünmeliyiz.”diyerek uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler