Trabzonspor Anadolu Efes'le birleşecek mi?

Trabzonspor'un Anadolu Efes ile birleşme iddialarına Anadolu Efes Gelenel menajeri Alper Yılmaz'dan yanıt geldi.

Trabzonspor Anadolu Efes'le birleşecek mi?
Haber61 Özel Haber

Spor Toto Basketbol Liginde bu sezon hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında ortaya atılan Anadolu Efes birleşme iddialarına Anadolu Efes Takımı Genel Menajeri Alper Yılmaz cevap verdi.

Ligde küme düşmekten son anda kurtulan ve maddi sıkıntılarla gündeme gelen Trabzonspor Medical Park takımında kötü geçen sezon sorgulanmaya başlanırken Anadolu Efes takımı ile birleşme iddiası gündeme bomba gibi düştü. Başarısızlığın nedenlerini masaya yatırmaktan uzak bir görüntü sergileyen yönetimin bundan sonra ki yol haritası merakla bekleniyor.

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı ile birleşme iddialarını Haber61.Net’e açıklayan Anadolu Efes Basketbol Takımı Genel Menajeri Alper Yılmaz ;

"Benim bildiğim kadarıyla böyle bir hadise söz konusu değil. Bu birleşme iddiası asılsız bir iddiadır. Biz Anadolu Efes takımı olarak spor yaşantımıza devam ediyoruz ve inşallah uzun sürelerde devam ederiz. Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan’a intikal etmiş bir konuda yok." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor