Trabzonlu teknik adam: FETÖ'den çok çektik!

Teknik direktör Giray Bulak, FETÖ’nün futbolun içinde köşe başlarını tuttuğunu söyledi: “Bizler gecemizi gündüzümüze kattık, diğerleri ise hiçbir şey yapmadan hoca oldular”

Trabzonlu teknik adam: FETÖ'den çok çektik!
Trabzonlu teknik adam Giray Bulak da sporun içine sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) insanların emekleriyle oynadıklarını söyledi. Bulak "FETÖ'cüler Türk futboluna belli başlı oyuncular, hocalar ve yöneticiler sayesinde sızdılar. Bu isimler de belli. Ünlü bir zengine sormuşlar 'Bu kadar parayı nasıl kazandın?' diye, 'Bana ilk 2 milyon doların hesabını sormayın gerisinin hesabını veririm' demiş. Bunlar da o hesap. Hak etmedikleri halde önleri açıldı, hep yardım gördüler, arkadan itildiler. İşleri yolunda gitti" dedi. Bulak, FETÖ yüzünden kendisi dahil birçok insanın hak ettikleri yerlere gelemediğini belirtti. Deneyimli çalıştırıcı "Başkaları bir yerlere gelebilmek, bir yerleri hak edebilmek için gecelerini gündüzlerine kattılar. Ama bu cemaate yakın olanların böyle dertleri yoktu. Hiçbir şey yapmadan hoca oldular, Federasyonlara girdiler. Kendilerini şu anda ortaya çok atanlar var, demokrasi mitinglerine gidiyorlar. Onlar bir incelensin" ifadelerini kullandı.

SADECE DERTLİLER KONUŞUYOR!
Bulak sözlerini şöyle tamamladı: "Şimdi ben konuşuyorum, Evren (Turhan), Ümit (Karan), Mustafa (Kocabey) konuşuyor. Derdi olan konuşuyor. Herkes 'köyün delisinin' her şeyi anlatmasını bekliyor. Herkes konuşsun, bildiğini anlatsın. Bakın Cumhurbaşkanımız ne diyor? 'FETÖ'ye giden her kuruş ülkemize mermi olarak geri dönüyor'... Ülkemizi seviyorsak, milletimizi seviyorsak konuşmalıyız. Herkes kayıplarda. Şu anda bilip de konuşmayanlar FETÖ kadar bu ülkeye zarar veriyor."
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler