Trabzonlu hakeme UEFA'dan yeni görev

Akçaabatlı hakem Abdullah Bora Özkara'ya UEFA'dan yeni görev.

Trabzonlu hakeme UEFA'dan yeni görev

Haber61 - Spor Servisi

Trabzon Bölgesi Süper Lig yardımcı hakemi Abdullah Bora Özkara, UEFA Gençler Ligi’nde Juventus - Manchester United arasında oynanacak maçta görevlendirildi. Müsabakada İzmir Bölgesinden Halil Umut Meler ve Bursa Bölgesinde Kemal Elmas ile birlikte görev yapacak olan Özkara, son yıllarda pek çok UEFA organizasyonunda görev aldı. Aynı zamanda akademisyen ve Dr. Öğr. Üyesi olan Özkara son 3 sezondur Süper Lig yardımcı hakemliği yapıyor.

Müsabaka 7 Kasım 2018 tarihinde İtalya2nın Torino kentinde oynanacak.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

FIFA kokartlı hakemlerimizden Halil Umut Meler, İtalya'nın Juventus ile İngiltere'nin Manchester United takımları arasında 7 Kasım 2018 Çarşamba günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi H Grubu müsabakasını yönetecek.

İtalya'nın Torino şehrindeki Juventus Spor Kompleksi'nde TSİ 18.00'de başlayacak müsabakada, Meler'in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Kemal Elmas yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise İtalya Futbol Federasyonundan Davide Ghersini olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor