Trabzonlu gazetecilere destek

İstanbul Çağlayan adliyesinde görülen şike davasının 19. duruşmasında Eski Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç ve bazı Fenerbahçeli gazetecilerin Haber61 ve Spor61'den Trabzonlu gazeteci Ali Kemal Yazıcı ve gazeteci Ali Savaş'a saldırmasının ardından  Trabzonsp

Trabzonlu gazetecilere destek

İstanbul Çağlayan adliyesinde görülen şike davasının 19. duruşmasında Eski Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç ve bazı Fenerbahçeli gazetecilerin Haber61 ve Spor61'den Trabzonlu gazeteci Ali Kemal Yazıcı ve gazeteci Ali Savaş'a saldırmasının ardından  Trabzonspor taraftarı konuyla ilgili açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

 

Uzunsokak Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Birinci  ile Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt grupları adına ortak açıklama düzenledi.

 

Açıklamada Fenerbahçeli yöneticilerin bu tür saldırıda bulunmaları tamamen suçlu olduklarının göstergesi olduğunu belirtiler.

 

İki gurup adına açıklamayı yapan Adem Söğüt, “Trabzon'un onurlu gazetecileri Ali Kemal Yazıcı ve Ali Savaş'a yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bizler Ali Koç beyle bir şeyi yapmadan önce 30 kez düşünmesini istiyoruz.

Bu tarz bir saldırıya kesinlikle sessiz kalamayız Bu insanlar bu cesareti nereden alıyorlar biz Trabzon’un değerlerine her zaman sahip çıkmak zorundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor