Trabzonlu futbolcu Yusuf Demir Barcelona'da parlıyor!

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan Yusuf Demir bu yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olmuştu. Önceki maçta gol atan genç yıldız Juventus karşısında da asist yaptı

Trabzonlu futbolcu Yusuf Demir Barcelona'da parlıyor!

Joan Gamper Kupası'nda Barcelona, Juventus'u 3-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Katalan devinin aslen Trabzonlu olan Avusturyalı futbolcusu Yusuf Demir mücadeleye ilk 11'de başlarken bir de asist yaptı.

Öte yandan Barcelona, Messi takımdan ayrıldıktan sonra ilk kupasını müzesine götürmüş oldu.

Barcelona kulübün kurucusu Joan Gamper adına düzenlenen kupada Juventus'la karşı karşıya geldi. Katalanlar, İtalyan devini 3-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

YUSUF DEMİR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ
Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Yusuf Demir'in asistinde Depay, 57. dakikada Braithwaite ve 90+2. dakikada Puig kaydetti. Daha önce Stuttgart'la oynanan hazırlık maçında gol atan Türk asıllı Avusturyalı Yusuf Demir, bu maçta da asist yaparak başarılı performansını sürdürdü.

Trabzonlu futbolcu Yusuf Demir Barcelona'da parlıyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler