Trabzonlu futbolcu Giresun'da

Muhammet Reis Giresunspor'la anlaştı

Trabzonlu futbolcu Giresun'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Akın Çorap Giresunspor, Gazişehir ile yollarını ayıran Muhammet Reis ile anlaşmaya vardı. 

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin’in geçen sezon talebesi olan orta saha oyuncusu Muhammet Reis, önceki Gazişehir kulübüyle olan bağlarını kopartmıştı.

Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor’un şampiyon kadrolarında yer alan ve TFF 1. Lig'in deneyimli 10 numaraları arasında gösterilen Muhammet Reis, kendisini A.Ç. Giresunspor’a 1.5 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attı. 33 yaşındaki futbolcu TFF 1. Lig'de 192, TFF 2. Lig'de ise 201 maça çıktı.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Muhammet Reis Giresunspor’a ve camiamıza hayırlı olsun. Şampiyonluk yolunda iyi transferler ile yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler