Trabzon'dan taraftara uyarı !

Trabzonspor Kulübü, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçında taraftarların sağduyulu şekilde herhangi bir taşkınlık yapmadan takımlarını desteklemeleri gerektiğini vurguladı. Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Hafta sonu Hüseyin A

Trabzon'dan taraftara uyarı !

Trabzonspor Kulübü, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçında taraftarların sağduyulu şekilde herhangi bir taşkınlık yapmadan takımlarını desteklemeleri gerektiğini vurguladı.

 

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Hafta sonu Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağımız müsabakada olabildiğince ve bugünden başlatarak; sakin olmayı bir görev sayıp, akil düşünceyi hakim kılmalıyız.


İnanıyoruz ki, bu anlayış ve davranışı koruduğumuz müddetçe kazanan taraf biz olacağız. Bunun gerçekleşeceğinden hiç birinizin şüphesi olmasın!

Bu nedenle, hep birlikte yukarda izah etmeye çalıştığımız ortamı sağlayalım, oyuncularımızı rahatlığa taşıyarak tam bir konsantrasyon sağlamalarına yardımcı olalım.

Böylece, bugünden müsabaka bitimine kadar onlara; rahat düşünmeyi, endişe etmemeyi, sadece bu maçı nasıl kazanırız anlayış ve düşüncesini aşılamayı yansıtalım.

Her türlü provokasyona karşı tedbirli ve dikkatli olalım. Sahaya yabancı madde atılmasını engelleyelim.

Aramıza karışması muhtemel gerginlik arayıcılarına fırsat vermeyelim. Maç sırasında oyunu durduracak her türlü hamlenin uzağında kalalım.

Gerginlik bekleyenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim.

Kazanmak için Pazar günü Avni Aker’i dolduralım…

Saygılarımızla" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor