Trabzon'dan gövde gösterisi !

Bordo-Mavililer ABD'li basketbolcu Michael Wright, Ersin Görmek ve Evren Büker ile bugün sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkan Sadri Şener, Yönetici Saner Ayar, Menacer Doğan Hakyemez ve Medical Park Hastanesi Grup Başkanı Muharrem Yurt katıldı. Kulüp B

Trabzon'dan gövde gösterisi !

Bordo-Mavililer ABD'li basketbolcu Michael Wright, Ersin Görmek ve Evren Büker ile bugün sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkan Sadri Şener, Yönetici Saner Ayar, Menacer Doğan Hakyemez ve Medical Park Hastanesi Grup Başkanı Muharrem Yurt katıldı. Kulüp Başkanı Sadri Şener, "Artık kentte şampiyonluğa odaklanmış iki takımımız bulunuyor. Bu ekibin Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

AYAR: "TRABZON'DA OYNAMAK BİR AYRICALIKTIR"

Yönetici Saner Ayar'da, Trabzonspor'un ikinci ligden Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesiyle kalitenin ve rekabetin artıp renkleneceğini kaydederek, "Bordo-Mavili formayı giyen yeryi ve yabancı kim olursa olsun bu kentin ayrıcalıklı bir yer olduğunu görecektir" dedi.

Wright, Görkem ve Büker'de Trabzonspor'a gelmekten ötürü mutlu olduklarını ve ligin seyrini değiştirmeye kararlı olduklarını söylediler.

HAKYEMEZ: "HEDEFTE AYDIN ÖRS VAR"

Medical Park Trabzonspor Menajeri Doğan Hakyemez de, Coach Alaatin Yakan ile birlikte yeni sezonda birlikte çalışmayı düşündüklerini ünlü isim Aydın Örs'le temasa geçtiklerini ve kendisiyle çalışma arzusunda olduklarını söyledi. Örs'le oyuncu iken aynı takımda oynadıklarını, Efes Pilsen'in Koraç Kupası'nı kazandığı dönemde birlikte çalıştıklarını belirten Hakyemez, "Zor bir hedefi gerçekleştirmek üzeriyiz" diye konuştu.

YURT: "HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ"

Medical Park Hastaneleri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yurt ise, "Basketboldaki atağımız sürecek. Trabzonspor'un gücü artık pota da görülmeye başlanmıştır" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor