Trabzon'da Hürriyet alarmı !

Yabancı oyuncu girişimlerinin yanında yerli transferine de hız veren Bordo-Mavililer, bir süredir listede yer alan tecrübeli futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.Süper Lig’de ilk yarının sona ermesiyle teknik direktör Şenol Güneş’in rap

Trabzon'da Hürriyet alarmı !

Yabancı oyuncu girişimlerinin yanında yerli transferine de hız veren Bordo-Mavililer, bir süredir listede yer alan tecrübeli futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Süper Lig’de ilk yarının sona ermesiyle teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer temaslarına geçen Trabzonspor, yabancı oyuncuların yanında yerli transferine de önem veriyor.

Özellikle Didier Zokora’nın Afrika Kupası’na gidecek olması ve kaptanı olduğu Fildişi Sahilleri’nin finale kadar yükselmesi beklendiği için alternatif arayan Bordo-Mavililerin uyum sorunu yaşamayacağı düşüncesiyle Hürriyet Gücer’i listeye aldığı iddiları gündemde dolaşıyor.

Ancak ulusal gazetelerin yanı sıra vebsitelerinin yanı sıra bazı spor siteleri son dakika haberlerinde Hürriyet'in Kayserispor ile anlaştığı şeklinde haberlere yer vermesi kafaları karıştırdı

Kulübü alacaklarını ödemezse Hürriyet Güçer, yarın sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor