Trabzon'un rakibi hazırlanıyor

Antalya'da hazırlıklar devam ediyor

Trabzon'un rakibi hazırlanıyor
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, 21 Kasım Pazartesi günü sahasında karşılaşacağı Antalyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenmana sakatlıkları bulunan Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o ve kaleci Fornezzi katılmadı.

Her iki arka ayak adalesinde yırtık tespit edilen Eto'o'nun Trabzonspor maçında takımdaki yerini alamayacağı, Fornezzi'nin ise oynayıp oynayamayacağının henüz netleşmediği belirtildi. Sakatlıktan kurtulan golcü futbolcu Emre Güral ise koşu yaptı.  

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Taktik antrenmanında Çalımbay'ın oyuncularını sık sık uyarması dikkati çekti. 

Antalyaspor, Trabzon deplasmanı öncesinde lige verilen milli maç arasını bir diğer Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor ile yarın sahasında hazırlık maçı yaparak değerlendirecek. 

Kırmızı-beyazlı ekip, ilk 10 haftada topladığı 9 puan ile ligin 16. sırasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler