Trabzon temsilcileri kritik müsabakalara çıkıyor! 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor...

Trabzon'u temsil eden 1461 Trabzon,Ofspor ve Yomraspor birbirinden zorlu mücadelelere çıkıyorlar.

Trabzon temsilcileri kritik müsabakalara çıkıyor! 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor...

TFF 2. ve 3. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon, Ofspor ve Yomraspor liglerinde kritik müsabakalara çıktılar.

Trabzon'u 2. ligde temsil eden 1461 Trabzon bugün saat 13:00'da başlayan karşılaşmada Diyarbekirspor'u ağırladı. Ortahisar Yavuzselim Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ali Yılmaz yönetti. Yardımcılıklarını Emrah Ulu ile Ferhat Çalar yaptı. Müsabakanın 4. hakemi ise Serkan Gürbüz oldu. 1461 Trabzon müsabakayı 1-0 kazandı.

Trabzon'u 3. Ligde temsil eden Yomraspor bugün saat 13:00'da başlayan karşılaşmada Kızılcabölükspor'a konuk oldu. Kızılcabölük Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Levent Balcı yönetti. Uğur Erdoğan ve Rüştü Muhammed Orcan yardımcı hakem olarak görev yaptı. 4. Hakem ise Talha Öztürk oldu. Yomraspor, uzatma dakikalarında Ali Aydın'ın penaltıdan kaydettiği golle müsabakayı 1-0 kaybetti. Yomraspor'da Hüseyin Sürmeneli ve Mustafa Yılmaz kırmızı kart gördü. 

3. Lig'deki bir başka temsilci Ofspor ise Fethiyespor ile deplasmanda yarın (14.02.2022 Pazartesi) saat 13:00'de karşılaşacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor