Trabzon takımlarında son durum! 10 Ekim 2021

Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı.

Trabzon takımlarında son durum! 10 Ekim 2021

TFF 2. Ve 3. Lig’de mücadele eden Trabzon Takımları Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor ve Ofspor rakipleri ile karşı karşıya geldi.

HEKİMOĞLU TRABZON

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon 10.10.2021 Pazar günü saat 14:30’da Ortahisar Yavuz Selim Stadında Ergene Velimeşespor ile karşılaştı.

Hekimoğlu Trabzon karşılaşmayı 47' Halil İbrahim Tuna, 55' Onur Akdeniz 88' Berkay Sefa Kara golleri ile 3-1 kazandı.

Karşılaşma sona erdi:

HEKİMOĞLU TRABZON 3-1 ERGENE VELİMEŞESPOR

GOL: 5' Oğuzhan Akgün, 47' Halil İbrahim Tuna, 55' Onur Akdeniz 88' Berkay Sefa Kara

BAŞKAN'DAN KARŞILAŞMA ÖNCESİ ÇAĞRI

Hekimoğlu Trabzon başkanı celil Hekimoğlu yaptığı paylaşımda "Bugün trabzonda yazdan kalma bir gün ve önemli bir liderlik maçımız var. Bugün bir rakibimizde yaylalar:) Ya yayla ya kolbastı Tercih sizin" ifadelerini kullandı.

YOMRA KAZANDI OF ÜZDÜ

Trabzon'u temsil eden takımlarıdan Ofspor ve Yomraspor rakipleri ile dün karşılaştı.

Yomraspor rakibini mağlu ederken Ofspor sahadan mağlubiyet ile ayrındı

YOMRASPOR

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yomraspor Bugün (09.10.2021 Cumartesi) Saat 14:30’da Yomra İlçe Stadında Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi.

Müsabakayı Serdar Akkoçoğlu yönetti. Akkoçoğlu’nun yardımclıklarını Batuhan Bıyıklı ve Betül Nur Yılmaz yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Atakan Kozik oldu.

Yomraspor karşılaşmayı 5-2 kazandı.

Yomraspor'un gollerini 14 ve 56. dakikalarda Kadir Bakırtaş, 19 ve 30. dakikalarda Batuhan Kayıkçı, 77. dakikada Fatih Taşdelen kaydederken Kızılcabölükspor'un gollerini 31. dakikada Mustafa Acar ve 88. dakikada Şenol Özyurt (K.K.) kaydetti.

OFSPOR

3. Grupta mücadele eden Ofspor, bugün (09.10.2021 Cumartesi) saat 15:30’da Derince Belediye Stadında, Belediye Derincespor ile karşılaştı.

Müsabakayı Erdoğan Özkaya yönetti. Özkaya’nın yardımcılıklarını Fetdah Yiğit ve Burak Özer yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Semih Gökmen oldu.

Ofspor, 80. Dakikada Muhammet Enes Yılmaz’ın golüne engel olamayarak müsabakayı 1-0 kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor