Hekimoğlu Trabzon sahadan 3 puanla ayrıldı. 5 Ekim 2019

Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı.

Hekimoğlu Trabzon sahadan 3 puanla ayrıldı. 5 Ekim 2019

TFF 2. Ve 3. Lig’de mücadele eden Trabzon takımları Hekimoğlu Trabzon, Ofspor ve Yomraspor rakipleri ile karşı karşıya geldi.

HEKİMOĞLU TRABZON

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, 05.10.2019 Cumartesi günü Saat 14:30’da Vakfıkebir İlçe Stadında İnegölspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Mustafa Hakan Belder yönetti. Belder’in yardımcılıklarını Gökhan Coşar ve Serdar Osman Akarsu yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Ahmet Ecevit oldu.

Karşılaşmanın 21. dakikasında Taha Balcı ile Hekimoğlu rakibi karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmadı ve Hekimoğlu Trabzon sahadan 3 puanla ayrıldı.

YOMRASPOR

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yomraspor, bugün Yomra İlçe Stadında Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaştı.

Saat 13:00’de Yomra ilçe stadında oynanan müsabakayı Serdar Akkoçoğlu yönetti. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını Fettah Yiğit ve Ozan Bekar yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Ayetullah Aslan oldu.

Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. 0-0

OFSPOR

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ofspor, 05.10.2019 Cumartesi günü saat 19:00’da deplasmanda Kocaelispor ile karşılaştı. Kocaeli Stadında oynanan karşılaşmayı Fatih Tokail yönetti. Tokail’in yardımcılıklarını Muhammet Ali Doğan ve Denizcan Şahin yaptı. Müsabakanın 4. hakemi ise Can Çakır oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarıda 72. Dakikada Kocaelispor’da Burak Süleyman kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 86. Dakikada Talha Aydemir ile Ofspor 1-0 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor