Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı - "Kazanan Trabzon futbolu olacak"

U15 Türkiye Şampiyonası’nda Trabzon Ortahisar Kanuni FK ikinci oldu.

Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı - "Kazanan Trabzon futbolu olacak"

Sivas'ta oynanan 2018-2019 sezonu U15Türkiye Şampiyonası’nda Trabzon Ortahisar Kanuni FK ikinci oldu. U15 kategorisine 78 ilden 1513 takım arasında illerde dereceye giren 131 takımın katılımı ile 11 Nisan 2019 tarihinde başlayan şampiyona, 17 - 18 Mayıs 2019 tarihlerinde Sivas'ta oynanan yarı final ve final müsabakaları ile sonuçlandı.

Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı -

TESTLER UYGULADIK

Teknik sorumlu Eray Bayrak, sezon başında hedeflerini Türkiye şampiyonasında final oynamak olarak belirlediklerini belirtti. Bayrak, ‘’Çalışmalarımızı bu doğrultuda yoğun bir şekilde sürdürdük. Eksikleri görmek için belirli performans testleri uygulayarak hazırlık maçları oynadık. Ayrıca hazırlanırken sporcularımıza üst liglerde oynanan maçları izlettirerek mevkilerinde oynayan futbolcuların neler yaptıklarını görsel olarak gösterdik’’

Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı -

AİLE OLDUK

Genç teknik adam, ‘’ Sezon başladığında ise maçlarımızı videoya çekerek sporcularımızla derinlemesine analizler yaptık. Arkadaşlık ortamını geliştirmek için değişil etkinlikler düzenleyerek bir aile ortamı oluşturduk. Belki de başarının ufak bir sırrı da buradan geçiyor. Trabzon’daki yerel ligi namağlup birinci olarak bitirdikten sonra grup aşamasının maçları için Artvin’e gittik. Buradaki maçların hepsini kazanarak 2. Tura geçmeye hak kazandık’’

Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı -

PENALTILARDA KAYBETTİK

Bayrak, ‘’İkinci gruptaki rakiplerimizin iyi olmasına rağmen 3 maçımızı da kazanarak Türkiye finallerine kaldık. Final aşamasındaki ilk maçı penaltı atışları sonuncunda kazandık. Ve final oynamayı hak ettik. Finalde üstün oynadığımız karşılaşmayı penaltı atışları sonucu kaybederek Türkiye ikincisi olduk. Burada azimli bir şekilde çalışan sporcularımızı, bizden desteklerini esirgemeyen Onursal Başkanımız Murat İskender’e, başkanımız Ergün Hardaloğlun’a, Koordinatörümüz Kamil Aydın’a, Futbol Şube Sorumlumuz Murathan Aydın’a, antrenörlerimiz Metin Akar, Kadir Keleş ve kaleci antrenörümüz Görkem Akçay’a  ayrıca, Fevzi Çakın’a,  Gökhan Aydın ve Araklı 1961’nin değerli antrenörü Emin Memiş’e ayrıca desteğini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, Trabzonspor yönetim kuruluna, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e, Ali Osman Ulusoy Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülyan Ulusoy'a ve Artvinli iş adamı Hasan Günaldı'ya çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı -

İÇİMİZ BURUK

Ortahisar Kanuni FK  Futbol Koordinatörü Kamil Aydın, Türkiye’de ikinci olmanın büyük bir başarı olduğunu belirterek, "Şampiyon olmak istiyorduk. Bunun için içimizde bir burukluk var. Şampiyonluğu kaçırdığımız için üzgünüz. Sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bu grup Trabzon’a önümüzdeki dönemlerde mutlaka Türkiye şampiyonluğunu getirecektir’’ şeklinde konuştu.

Trabzon Ortahisar Kanuni FK'dan önemli başarı -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor