Trabzon için Beşiktaş maçı dönüm noktası !

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, 9 Mart Cumartesi günü evinde oynayacağı Beşiktaş müsabakasına dönüm maçı olarak bakıyor. Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren ve elde ettiği 30 puan ile küme düşme hattıyla arasında 3 puan bulunan Karadeniz ekibi

Trabzon için Beşiktaş maçı dönüm noktası !

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor, 9 Mart Cumartesi günü evinde oynayacağı Beşiktaş müsabakasına dönüm maçı olarak bakıyor. 

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren ve elde ettiği 30 puan ile küme düşme hattıyla arasında 3 puan bulunan Karadeniz ekibi, taraftarı önünde oynayacağı Beşiktaş maçına dönüm maçı olarak bakıyor.
 
Kasımpaşa maçı sonrası Trabzon’a gelerek yönetim ve teknik heyet ile görüşen başkan Sadri Şener’in kötü gidişin bir an evvel durması için gerekli önlemlerin alınarak hayata geçirilmesini istedi. Bu doğrultuda görüşmeler yapan Şener’in, Tolunay Kafkas’a destek verirken, hafta başında beri yönetim ve teknik heyetin futbolcuları zorlu Beşiktaş maçına motive etmek için yoğun çaba harcıyor.
 
KAFKAS: “TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
 
Teknik direktör Tolunay Kafkas, zorlu Beşiktaş maçı öncesi camiadan destek turuna çıktı. Kafkas, beraberinde Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ve Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay birlikte nezaket ziyaretlerinde bulunarak destek istedi.
 
Ligde kötü bir süreçten geçtiklerine belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu zor günlerde taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirtti. Beşiktaş maçında tüm taraftarları tribünde görmek istediğini ifade Kafkas, taraftarların tribünlerdeki yerlerini doldurarak takıma destek vermelerini ve Avni Aker’de yeni bir heyecanın başlamasına vesile olmalarını istedi. Zorlu günlerde desteğe çok ihtiyaç duyduklarını söyleyen Kafkas, bu süreci camianın vereceği destekle aşmalarının mümkün olduğunu ifade etti.
 
”HER MAÇIMIZ FİNAL”
 
Camiadan destek isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Beşiktaş maçına yönelik olarak antrenmandan çok futbolcularıyla bire bir yaptığı görüşmelerde daha fazla bir araya geldi. Oyuncularını tek tek dinleyen Kafkas, kafa olarak Beşiktaş maçına öğrencilerini hazırlamaya çalıştı. Sıkıntıların çözümü noktasında oyuncularına güven vermeye çalışan Kafkas, içinde bulundukları sıkıntılı durumu anlatmaya çalıştı ve bir an önce futbolcularından toparlanarak gerçek kimliklerini sahaya yansıtmalarını istedi. Ligde oynayacakları 10 maça final gözüyle baktıklarını ve her puana talip olduklarını futbolcularına aktaran bir an önce toparlanma adına Beşiktaş maçının büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Bu fırsatı iyi kullanmaları gerektiğini ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor