Trabzon ekibinden Mehmet Ekici'ye transfer teklifi!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Mehmet Ekici'ye Hekimoğlu Trabzon'dan transfer teklifi...

Trabzon ekibinden Mehmet Ekici'ye transfer teklifi!

Hekimoğlu Trabzon FK transfer çalışmalarını sürdürürken Başkan Celil Hekimoğlu, Mehmet Ekici'ye teklif yaptıklarını açıkladı.

Kadırga TV'ye konuşan Hekimoğlu, son bir hamle yaptıklarını söyleyerek "Eski Trabzonsporlu Mehmet Ekici ile görüştük ama olmadı transfer" dedi.

Mehmet Ekici ile Trabzonspor'dan tanıştıklarını belirten Hekimoğlu "Kendisiyle görüştük, bizi biliyor. Teklife teşekkür etti. Almanya'da kalmak istediğini söyledi. Türkiye'de yıprandığını söyledi. Son dakikada bir sürpriz yapacaktık, olmadı. Takım çok gençleşti orta sahada bir ağabey olsun istedik ama olmadı." dedi.

Öte yandan Mehmet Ekici 4 Ağustos 2020'den itibaren herhangi bir takımda forma giymedi. 2014'te Werder Bremen'den Trabzonspor'a transfer olan Mehmet Ekici bordo mavili takımda kariyer zirvesi yapmasının ardından, 2017 yılınının temmuz ayında Fenerbahçe'ye gitmiş ve burada aradığını bulamayarak sonunda kulüpsüz kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler