Trabzon'dan Hakkari'ye futbolcu transferi

Türkiye Futbol Federasyon 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Trabzon'dan Hakkari'ye futbolcu transferi

Türkiye’nin en ücra köşesinde bulunan Hakkari’de zor şartlar altında futbolu yöre halkına sevdirmeyi başaran Hakkarigücü ekibi, lig maçlarını tamamlayarak üst grup maçlarına hazırlanıyor.


Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı hocaları Tahir Temel ve Cemile Timur, 7 yeni futbolcu transfer ettiklerini söylediler.

Takım hocaları, “Hakkari’de kadın futbol takımına yöre halkının bakış açısı daha önce çok değişikti. Kadınlar futbol oynadığı için dışlanıyordu. Ancak biz futbolu yöre halkına aşıladık ve Türkiye’nin her yerine örnek takım olarak gidiyoruz. Bizden sonra da birçok ilde kadın takımları kuruldu. Bizler bir ilke imza atarak futbolu kendi imkanlarımızla sevdirmeyi başardık. 3 yıl önce de mücadele ediyorduk, ancak ekonomik nedenlerden dolayı 1. Lige çıkamadık. Takımlımıza yeni transferler yapmamızla birlikte daha iyi bir yere geldi. Eğer takımımıza olan destekler devam ederse, Allah nasip ederse 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Sezon başından ikinci transfer dönemine kadar Van Büyükşehir Belediyespor’dan Aycan Arda, 76 Iğdır Spor’dan Nursel Özkan, Konak Belediye Spor’dan Ümran Özev, İzmir Karşıyaka Besem Spor’dan Burçin Kurtuluş ve Demet Dumrul, Trabzon İdmanocağı’ndan Emine Demir, Osmaniye Demir Spor’dan Bahar Kol ve Nusaybin Gençlik Spor’dan Seher Dağhan’ı transfer etti. Takımımıza olan desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak ile VEDAŞ yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah dışarıdan aldığımız yeni transferlerle takımımız daha iyi yerlere gelecektir. Tek hedefimiz takımımızın 1. Lige çıkartmaktır. Bütün maçlarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve bize gönül veren herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler