Trabzon'daki taraftarlar Rus futbolcuları böyle etkiledi "Zor bir ortamdan..."

Rus futbolcu Kuzyaev: "Türk taraftarlar hiç susmadı"

Trabzon'daki taraftarlar Rus futbolcuları böyle etkiledi "Zor bir ortamdan..."

Rus futbolcu Kuzyaev, Türkiye maçının ardından Trabzon'daki atmosfer hakkında konuştu. 

 UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımın 2-1 kaybettiği Rusyamaçının ardından Rus futbolcu Kuzyaev, müsabaka hakkında konuşurken, Trabzon'daki atmosfere de övgüler yağdırdı. 

Rus Milli Takım futbolcusu Kuzyaev, Türkiye karşısında sabırlı ve akıllı oynayarak kazandıklarını söylerken, "1-1'den sonra biraz dağıldık ama sonrasında yeniden öne geçtik. 2-1'den sonra sahaya daha iyi yerleştik." dedi. 

"TÜRK TARAFTARLAR ETKİLEYİCİ BİR ORTAM OLUŞTURDU"

Kuzyaev, Trabzon'daki atmosferle ilgili olarak ise, "Maçtan önce son derece ilginç görüntüler vardı. Sahaya atılan konfetiler, tribünlerdeki atmosfer. Gerçekten etkileyiciydi. Türk taraftarların takımlarına ne kadar bağlı olduklarını biliyorum. Maçta da hiç susmadılar ve hep takımlarını desteklediler. Böylesine zor bir ortamdan galip ayrılmak sevindirici." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor