Trabzon'da şampiyon belli oldu!

Okulsporları Futbol Küçükler İl Birinciliği finalinde Beşirli İMKB'yi yenerek kupayı kaldırdılar

Trabzon'da şampiyon belli oldu!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulsporları Futbol Küçükler İl Birinciliği heyecanı sona erdi, şampiyon Bener Cordan İlkokulu oldu.
 

ASKF Sahasında yapılan final maçında Beşirli İMKB ile Bener Cordan İlkokulu karşılaştı. Baştan sona büyük bir heyecana sahip olan karşılaşmayı Bener Cordan İlkokulu 3-1 kazanarak il birincisi oldu. Grup müsabakalarında Trabzon'u temsil edecek olan şampiyon takıma kupasını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk verdi. Beşirli İMKB ise ikincilik kupasını Şube Müdürü Adnan Köseoğlu'ndan aldı.

Aynı sahada yapılan üçüncülük müsabakasında ise gülen taraf, İskenderpaşa İlkokulu'nu 2-0 yenen Araklı Atatürk İlkokulu oldu. Araklı ekibinin kupasını Futsal İl Temsilcisi Kemal Civelek, İskenderpaşa'nın kupasını ise İl Hakem Kurulu üyesi Şenol Kutrup verdi.







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler