Trabzon'da Play-off kuraları çekildi

Trabzon Birinci Amatör Kümede Play-off kuraları çekildi.

Trabzon'da Play-off kuraları çekildi

Birinci Amatör Kümede gruplarında ilk beşe giren 10 takım Play-off’ta mücadele edecek.

TFF Amatör Kurul üyesi ve  ASKF başkanı Cahit Erdem  yaptığı  açıklamada Çarşıbaşı Belediyespor, Gençlerbirliği, Erdoğduspor, 1461 Soğuksuspor, Beşikdüzüspor, İskefiyespor, Faroz Yalıspor, Bahçecikspor, DSİ Karadenizspor, 1985 Derecikspor’un katılımı ile 10 takımlı Play –off oynanacağını, müsabakalarının 19.02.2019 tarihinde ASKF futbol sahasında saat 13.00’de Çarşıbaşı Belediyespor - İskefiyespor arasında oynanacak olan müsabaka ile başlayacağını belirtti.

Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt statüler ve müsabaka oynanacak sahalar ile ilgili kulüplere bilgi vererek kura çekimini gerçekleştirdi.

ASKF Başkanı Cahit Erdem, Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt, TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Turgay Kurt, Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Ahmet Ergün’ün katıldığı toplantı kura çekiminden sonra sona erdi.

Trabzon'da Play-off kuraları çekildi

Trabzon'da Play-off kuraları çekildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor