Trabzon'da oynanan karşılaşmada hakeme darp

Trabzon'da oynanan karşılaşmada müsabaka hakemi darp edildi.

Trabzon'da oynanan karşılaşmada hakeme darp

Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Trabzon Şubesi, Tütünspor ile Balaban Bld. arasında oynanan 2. Amatör küme maçında hakem Hasan Baş'ın darp edilmesi olayını kınadı.


Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Tütünspor ile Balaban Bld.Spor takımları arasında oynanan 2. Amatör küme müsabakasının 27.dakikasında bir  pozisyona itiraz eden Tütünspor 2 forma numaralı Oğuzhan Elmas adlı oyuncu kamu görevlisi olarak sahada bulunan ve Türk Futbolu’na hizmet eden hakem arkadaşımız Hasan Baş'a aşağılık bir saldırıda bulunmuştur. Kendine futbolcu diyen ama bu sahalarda asla yeri olmayan sahıs, sahadaki arkadaşımıza saldırmıştır. Saldırıyı yapanları şidetle kınıyoruz.  Yaşanan olayla ilgili hukuki girişimler başlatılmıştır. Sonuna kadar takipçisi olacağız. Darp edilen arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sahalardan, tribünlerden bu tür insan müsvettelerini temizlemedikçe futbolun geleceğinden bahsedemeyiz. Bizler, hakem camiası olarak, dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın hep futbolun fair play ilkeleri içerisinde oynanmasını sağlamaya çalışacağız. Futbol, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliktir. Hakem camiası, kurallar çerçevesinde bugünden itibaren gerekli yaptırımları uygulayacaktır. Kamuyouna saygıyla duyurulur." 

Trabzon'da oynanan karşılaşmada hakeme darp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler