Trabzon'da orta yaşa yeni soluk

Trabzon'da orta yaş sınıfındakilere sporu sevdirmek adına çalışma yapılıyor.

Trabzon'da orta yaşa yeni soluk

Trabzon’da yeni kurulan TEİAŞ Spor Kulübü, farklı hedefleri ile ilgi odağı olmaya başladı. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret eden TEİAŞ Spor Kulübü Trabzon Şubesi Başkanı Yaşar Şimşek, Başkan Yardımcısı İzzet Gürdal ve Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Aydın, hedeflerinin şimdilik fazla popüler olmayan ve hak ettiği ilgiyi görmeyen branşlar başta olmak üzere özellikle orta yaştaki bireyleri sporla buluşturmak olduğunu söyledi.

BRANŞ TANITIMINDA LİDERLİK

İlk etapta curling, dart ve bocce ile satranç gibi her yaşta insanın aile ve çocuklarıyla rahatça yapabileceği sporlarla ilgili faaliyetlere ağırlık vereceklerini kaydeden Başkan Şimşek, bu branşların tanıtılıp sevilmesinde liderlik yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bir yandan orta yaş ve üstü insanları sporla buluşturacağız, diğer yandan çocuklarımızı destekleyerek oluşan potansiyeli değerlendirip milli sporcular çıkarmaya çalışacağız” dedi.

MODERN TESİSLER HAZIR

Başkan Yardımcısı Gürdal, “İnsanları hareketsiz yaşamdan sporla uzaklaştıracağız. Çalışanları ve ailelerini düzenli olarak spor yaptıracağız. Çocuklarımıza da ilk etapta bu branşlarda en iyi hizmeti vererek Türk sporuna yeni yetenekler sunmaya çalışacağız” diye konuştu. İl Müdürü Birdal Öztürk de, birbirinden modern tesislerin her yaşta insanla buluşmasını önemsediklerini ve spor yapanların sayısının artması için bütün kulüplerle el birliği ile çalışacaklarını söyledi.

Trabzon'da ortaya yaşa yeni soluk

Trabzon'da ortaya yaşa yeni soluk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor