Trabzon'da okullar arası halı saha futbol turnuvası

Trabzon Aygören Vadisi Derneği tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Trabzon'da okullar arası halı saha futbol turnuvası

 Trabzon Aygören Vadisi Derneği tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı.
 
Dernek, "Eğitim seferberliği" projesi kapsamında Fatih Anadolu Lisesi halı sahasında turnuva düzenlendi.
 
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından desteklenen proje kapsamında, 15 Mahallenin 6 ortaokulunda eğitim gören öğrencilerden oluşan takımlar, yaklaşık bir hafta boyunca kıyasıya mücadele edecek.
 
Açılış töreninde konuşan Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, projeye destek veren herkese teşekkür ederek, öğrencilerin spor alanında desteklenmesi gerektiğine dikkati çekti.
 
Derneğin öğrenciler için sadece spor alanında değil, sosyal alanlarda da aktiviteler düzenlediğini söyleyen Hatipoğlu, öğrencilere manevi duyguları aşılamak için derneğin önümüzdeki günlerde Çanakkale programı düzenleyeceğini ve bu gezinin oldukça önemli olduğunun altını çizdi.
 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de derneğin önemli faaliyetlere imza attığını ve bunun için yoğun bir çaba sarf ettiğini belirterek, "Geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için böyle güzel bir projenin hayata geçirilmesi bizler için çok önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
 
Aygören Vadisi Dernek Başkanı Mehmet Çelik ise derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
 
Turnuvaya katılan okullara ve öğrencilere başarılar dileyen Çelik, açılış töreninde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Orta sahaya gelen Hatipoğlu, Genç ve Çelik, ilk top vuruşunu öğrencilerle birlikte yaparak turnuvanın açılışını gerçekleştirdi.
 
Turnuvanın ilk karşılaşması ise Yeşilova ve Karakaya Ortaokullarının takımları arasında oynandı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler