Trabzon'da Mersin.İ.Y hazırlıkları başladı

Trabzonspor Mersin idmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı tek çalışma ile başladıEvinde oynadığı maçta Karabükspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor Ziraat Türkiye kupasında evinde Mersin İ.Y ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi tes

Trabzon'da Mersin.İ.Y hazırlıkları başladı

Trabzonspor Mersin idmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı tek çalışma ile başladı

Evinde oynadığı maçta Karabükspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor Ziraat Türkiye kupasında evinde Mersin İ.Y ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antremanla başladı.

Bordo mavililerde teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Tolga, Serkan ve Janko katılmadı.

Çalışmada Karabükspor maçında oynayanlar ile bu maçta yer almayanlar ayrı çalıştı. Maçta oynayanlar yan sahada düz koşu yaparken Kanrabükspor maçında forma giymeyenler ise yardımcı teknik adam Özcan Bizati yönetiminde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı

Öte yandan bordo-Mavili ekipte antrenmanlar Pazartesi gününe kadar basına ve taraftara kapatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor