Trabzon'da judo kurslarına ilgi

Trabzon'da judo kursları büyük ilgi görüyor.

Trabzon'da judo kurslarına ilgi

Trabzon'daki judo kursları ilgi görüyor.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin hareketsiz yaşam, zararlı alışkanlıklar ve teknolojik bağımlılıktan uzak durması, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken diğer yandan da yeteneklerini ortaya çıkarması amacıyla açılan kurslara ilginin her geçen gün arttığını belirtti.

Son dönemlerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören çocukların en çok ilgi gösterdiği branşların başında özellikle kişiye özgüven katması nedeniyle judo kurslarının geldiğini vurgulayan Öztürk, judo kurslarına katılımın rekor sayılara ulaştığını aktardı.

Öztürk, yeni neslin ve velilerin spora ilgisinin sevindirici boyutlara ulaştığına dikkati çekerek, "Spor sağlık için gerekli, yeter ki velilerimiz çocukları sporla buluştursun. Trabzon'da modern tesislerimiz ve antrenörlerimiz çocuklarımızı, gençlerimizi bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Trabzon'da judo kurslarına ilgi

Trabzon'da judo kurslarına ilgi

Trabzon'da judo kurslarına ilgi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor