Trabzon'da genç dev adamlar

Trabzon Basketbol Genç Erkekler İl Birinciliğinde şampiyon, Ata Koleji oldu.

Trabzon'da genç dev adamlar
 Trabvon’da ortaokullar arasında düzenlenen basketbol müsabakalarında şampiyon, final maçında Özel Net Koleji Ortaokulu yenen Ata Koleji oldu.
Trabzon Okul Sporları Basketbol Yıldız Erkekler Turnuvası, Yomra Cimnastik Spor Salonunda yapıldı. Birbirinden yetenekli gençlerin mücadele ettiği maçlar nefes kesti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesinin organize ettiği il birinciliğinde, daha önce yaptıkları karşılaşmaları kazanarak final müsabakalarına katılan okulların maçları nefes kesti. Üçüncülük-dördüncülük maçında Gazi Anadolu Ortaokulu ile karşılaşan Affan Kitapçıoğlu Ortaokulu, gülen taraf oldu.

Final maçında ise adeta nefesler tutuldu. Ata Koleji ve Net Koleji karşı karşıya geldi. Heyecanın son ana kadar sürdüğü maçta şampiyonluk kupasına, rakibini 66-64 yenen Ata Koleji Ortaokulu ulaştı. Ata Koleji Basketbol Takımı, Trabzon’u grup müsabakalarında temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, son derece heyecanlı maçlara tanıklık ettiklerini söyledi, “Öğrencilerimizin sporla bu denli iç içe olmaları ve içlerinde birbirinden yetenekli sporcuların bulunması bizi sevindirdi” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor