Trabzon'da gazeteciler sahada buluşuyor

Trabzon'da geleneksel hale gelen futbol turnuvası bu yıl da gerçekleşetirilecek

Trabzon'da gazeteciler sahada buluşuyor

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Orhan Kaynar Futbol Turnuvası kuraları çekildi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvasının 11.si  18 Eylül 2018 Salı günü başlayacak.Turnuva öncesinde takım sorumlularının katıldığı toplantı ile kura çekimi yapıldı.

Kura çekimine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri (Orhan Kaynar Futbol Turnuvası Komite Başkanı )Hakan Yoloğlu, TGC Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri,  İpek  Cansel Şahin, Kenan Sarı ve Takım Temsilcileri katıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Hakan Yoloğlu , kura çekiminde yaptığı açıklamada "Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nın 11.sini yapmalarının heyecanını yaşadıklarını ifade ederek , amacımız meslektaşlarımızı spor etkinlikleriyle bir araya getirip kaynaştırmak bu etkinliğimize tüm meslektaşlarımızın ailelerini de davet ediyoruz.Turnuvada yer alan tüm takımlara başarılar diliyorum dedi"

İki Grup halinde 10 takımım mücadele edeceği turnuvada şu takımlar mücadele edecek

A Grubu                                                                                                            

Taka , A Takımı, Ortahisar Belediyesi, Karadeniz , Büyükşehir Belediyesi                                                                                

B Grubu

 Hürriyet , Börü, U-70 Ekspres, DHASpor, TRT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler