Toroğlu'ndan bomba milli takım iması

Milli Takım yolunda menajerler mi etkili oluyor?

Toroğlu'ndan bomba milli takım iması
A Milli Takım'ın EURO2016'ya veda etmesinin ardından Fatih Terim hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bir flaş iddia da Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu'ndan geldi. Toroğlu, A Milli Takım'a çağrılan futbolculardan menajer faktörünün etkili olduğunu ima ederek, çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı

İŞTE TOROĞLU'NUN O YAZISI

"Milli Takım oynamayan futbolcuların çoğunlukta olduğu bir takımdı. Onun için de başarısız olması doğaldı. Peki bunu da halledecek kimdi? Fatih Terim... Niye? Gökhan Töre'nin silah olayı çıktı ve bu uzadı. Bundan en büyük zararı da Milli Takım gördü. Ağır davranıldığı için Ömer Toprak, "Gökhan Töre varsa ben gelmem" açıklaması yaptı. Fatih Hoca bu olayı çözemedi. "Stoperim yok" dedi Mehmet Topal'ı yerinden etti. Böyle olunca da hem Topal'ı oynattığı yerden verim alamadı hem de Topal oynadığı yerde istenilen verimi veremedi. Peki alternatif var mıydı? Ömer Toprak... Peki bu işi yurt içinden çözemez miydik? Çözerdik. Başakşehir'de Yalçın diye bir çocuk var. Bu çocuk oynarsa arkasında da alıştığı bir kaleci var. Ama çağrılmıyor bile. O zaman Milli Takıma çağrılanlar da menajerler çok etkili oluyorlar mı? Milli Takıma gitmek için belli menajerlerin safına mı geçmek lazım? Herkes birşeyler söylüyor, kimsenin ağzı torba değil. Bunların da açıklığa kavuşturulması gerekir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler