Toroğlu'ndan Ali Koç'a; Bunlar yalı çocukları!

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçının ertelenmesi sonrası Fenerbahçe'nin skandal açıklamasın Erman Toroğlu sert tepki gösterdi.

Toroğlu'ndan Ali Koç'a; Bunlar yalı çocukları!

Haber61 Spor Servisi

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrası TFF'nin bölgedeki maçları erteleme kararıyla ertelenen Malatyaspor - Trabzonspor maçı için Fenerbahçe'nin yaptığı skandal açıklama spor programlarının da gündemine oturdu.

Fenerbahçe'nin erteleme kararını "Trabzonspor'a avantaj sağlamak için" şeklinde ifadelerle akıl dışı suçlamalarla yorumlamasına eski hakem Erman Toroğlu sert tepki gösterdi.

Toroğlu şöyle konuştu;

Ali Koç ve Fenerbahçe yönetim kurulu, bölgede artçılar devam ediyor. Maç başladı devam ediyor stat yıkıldı 15 bin kişi öldü. Kına yakar mısınız bir yerinize? Bu risk var. Bilenler bunu söylüyor.

Bu nasıl bir olay. İnsan sağlığından daha önemliyse, insanların ölümünden daha önemliyse Fenerbahçe'nin şampiyonluğu versinler size kupayı. 38 kişi ölmüş, insanlar oraya gitmekten korkuyor, dışarıda yatıyorlar. Bunlar zengin çocuğu, neredn bilecekler buraları. Yazıklar olsun, al puanı git. 

Gevrek çıkmış konuşuyor. Herkes maça siyah bantla çıkıyor, demek Malatya başkanı Gevrek kendi halkını umursamıyor. Çıkmış gevrek gevrek konuşuyor.

Sen yalıda oturuyorsun, İstanbul'da deprem olsa sen tekneye binersin. Oradaki insanların bu şansı yok, nasıl insanlar bunlar.

4 gün sonra oynasan ne olur, neyin hesabını yapıyosunuz. Versinler size 3 puanı istiyorsan. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler