Tivibuspor nasıl canlı izlenir?

Tivibuspor frekans bilgileri ile canlı izlenebilir mi?

Tivibuspor nasıl canlı izlenir?

Bu yıl Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkı Tivibuspor'da bulunuyor. Peki Tivibuspor nasıl canlı izlenir, izlemek için ne yapmalı ve frekans bilgileri ile izlenebilir mi? Detayları sizin için derledik.

Bugün Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı için heyecan dorukta. Karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağıonı bilmeyen spor severler ise internet üzerinden arayışa koyuldu. Dinamo Kiev Beşiktaş karşılaşması Tivibuspor'dan yayınlanacak.

2015-2016 sezonu itibariyle UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra Portekiz, Rusya ve Hollanda birinci ligleriyle birlikte tenis, basketbol ve golf branşlarında Dünya çapında organizasyonları Tivibu Spor kanallarından yayınlanmaya başladı. 


NASIL İZLENİR?

Tivibu izlemek için internet bağlantınız olmak gerekmektedir. Tivibu'nun çalışma prensibi IPTV altyapısıdır. Ayrıca uydu sinyali üzerinden de yayın yapmaktadır. Bu platformda ile yerli ve yabancı kanalları izleyebilir, canlı yayını durdurup geri alabilir,  kaydetmenize gerek kalmadan 1 hafta boyunca istediğiniz an izleyebilirsiniz. T TV’nizden izleyebilir, Tivibu Go sayesinde de bilgisayarınızdan veya telefon, tablet gibi mobil cihazlarınızdan istediğiniz her yerde seyredebilirsiniz. Abone olmak isteyen kişiler 444 5 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arıyabilir veya Türk Telekom bayilerinden abone olabilir. Ayrca internet üzerindende başvuru yapılabilmektedir. Bu platform Türkiye dışında ise hizmet vermemektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor