TFF'ye malum oldu (!)

Haber61 TV’de canlı olarak yayınlanan ‘TRABZONLU’yorum ısimli spor özel programında  Trabzonspor’un UEFA Kupasında rakibi olan Juventus  tartışıldı. Orhan Çavuşoğlu ve Osman Kanber yayında Juventus’u konuşurken  daha önceki günlerde gündeme gelen özel bir

TFF'ye malum oldu (!)

Haber61 TV’de canlı olarak yayınlanan ‘TRABZONLU’yorum ısimli spor özel programında  Trabzonspor’un UEFA Kupasında rakibi olan Juventus  tartışıldı. Orhan Çavuşoğlu ve Osman Kanber yayında Juventus’u konuşurken  daha önceki günlerde gündeme gelen özel bir konuyu da bir kez daha  gündeme taşıdı. 

Trabzonspor’un Lazio’yu eleyerek üst tura çıkmasından sonra TFF Resmi sitesinde Trabzonspor’u kutladı. Ancak Trabzonspor Lazio’yu eleyerek üst tura çıkarken TFF resmi sitesinden Juventus’u eleyen Trabzonspor’u kutlarız diye mesaj yayınladı

İkili bu mesajı yeniden ekranlara taşıyarak tartıştı. Haber61 net köşe yazarı Osman Kamber konu ile ilgili olarak “ Ya futbol federasyonu geleceği önceden görüyor yada Trabzonspor bugün yapılan kura çekiminde rakibi olan Juventus’u eleyecek  . Juventus’un çıkmasını istemiyorduk. Çünkü Juve bu kupanın bir numaralı favorisi ama  TFF Resmi internet sitesinden Lazio’yu eleyen Trabzonspor’u kutlarken resmi internit sitesindeki kutlama mesajına  Lazıo yerine  Juventus’u eleyen Trabzonspor’u kutlarız şeklinde yazması hayra alamet değil” dedi.

tff.20131216165520.jpg

Haber61 Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu  ise programda konu ile ilgili olarak “ Trabzonspor hem Süper Ligde hem UEFA Avrupa kupasında şikecilerle uğraşmak zorunda. Bildiğiniz gibi Juventus’da Şikeden ceza almış ve alt lige düşürülmüştü. Baktığımda futbol olarak Trabzonspor’un Juventus’u elemesi zor gözüküyor, Ancak TFF’in Lazio yerine Juventus yazması ,Juventus’un şikeden ceza alması hep Trabzonspor le bağlantılı. Neden olmasın.Trabzonspor  Juventus’u elerse kupayada çok yakın olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler