TFF'ye bir tepki de Bursaspor'dan !

 Bursaspor Kulübü, TFF'yi topa tuttu.Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''TFF Yönetim Kurulu tarafından, haklarında birçok iddia ve belge bulunan kulüplerle birlikte, sürecin mağdur tarafı olduğumuz halde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk

TFF'ye bir tepki de Bursaspor'dan !

 

Bursaspor Kulübü, TFF'yi topa tuttu.

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''TFF Yönetim Kurulu tarafından, haklarında birçok iddia ve belge bulunan kulüplerle birlikte, sürecin mağdur tarafı olduğumuz halde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş olmamızı makul görmemiz kesinlikle mümkün değildir'' denildi.

 

Açıklamada ayrıca, ''Bursaspor Kulübü'nün, bu süreçte bazı kulüplere isnat edilen suçlar nedeniyle zarar görmüşken, sportif başarımız, belki de şampiyonluğumuz elimizden alınmışken ve adaletin tecelli etmesini beklerken yaşanan bu gelişmeyi dikkatle takip etmekteyiz'' ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor