TFF'den saygı duruşu kararı

Maçlarda şehitlerimiz için saygı duruşu yapılacak

TFF'den saygı duruşu kararı

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlarımız için bugün ve yarın oynanacak tüm müsabakalarda 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak.


Türkiye Furbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, dün akşamki Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasından sonra gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan tüm polis ve vatandaşlarımız bütün liglerde bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarda 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağı bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: "Beşiktaş Vodafone Arena yakınında Beşiktaş-Bursa maçı sonrasında düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlarımız anısına 1 günlük milli yas ilan edildi. Profesyonel ve amatör liglerde 11 ve 12 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, stadyumlardaki bayraklar yarıya indirilecek ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler