TFF'den flaş karar! Hakemler karantina'ya alınacak!

TFF'den hakemlere zorunlu karantina kararı çıktı.

TFF'den flaş karar! Hakemler karantina'ya alınacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, hakemleri karantinaya alacak. Hakemler, 12 Haziran'da başlaması planlanan ligden 14 gün önce Riva'da kampa girecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, hakemlere zorunlu karantina. Merkez Hakem Kurulu, 12 Haziran'da başlaması planlanan Süper Lig'den 14 gün önce hakemleri Riva tesislerinde kampa alacak.

Hakemler karantinada hem kontrol altında olacak hem de fiziksel hazırlıklarını tamamlayacak. Kamp, Süper Lig maçları tamamlanıncaya kadar sürecek. Sağlık kurulu tarafından verilen rapor doğrultusunda kampın kuralları belirlenecek. Odalar tek kişilik olacak ve bu süreçte antrenmanlar sosyal mesafe kuralına uygun olarak devam edecek. Görsel eğitimlerin de olacağı kampta moral motivasyonu yüksek tutmak için de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler