TFF 3. Lig'de Trabzon takımlarının ilk devre performansı

TFF 3. Lig'de ilk devre müsabakaları tamamlandı.

TFF 3. Lig'de Trabzon takımlarının ilk devre performansı

HABER61 - ANALİZ HABER

TFF 3. Lig'de ilk devre müsabakaları tamamlandı. Peki Trabzon takımları ve ligde genel durum ne?

1. GRUP:

HEKİMOĞLU TRABZON - YOMRASPOR

TFF 3. Lig 1. grupta Trabzon takımlarından lig pozisyonu en iyi olan olan Hekimoğlu Trabzon, ilk devre Nevşehir Belediye Spor'un ardında aynı puanla 2. sırada tamamladı. 16 maçta 33 puan toplayan Hekimoğlu Trabzon, yalnızca 1 kez mağlup oldu. Takımın en istikrarlı oyuncuları kaleci Mustafa Hoşoğlu ve defanstan Selim Şahin olurken orta saha oyuncusu Hakan Aydın 7 golle takım en golcü oyuncusu oldu. Hakan'ı 6 golle Cafercan Aksu ve 4 golle Halil İbrahim Cenik takip ediyor.

Aynı grupta bulunan Yomraspor ligin ilk devresini 26 puanla 7. sırada tamamladı. 16 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Mor-Beyazlılar'da Ali Özgür Basa, 10 gol kaydederek takımının en golcü oyuncusu oldu.

Genel Durum: TFF 3. Lig'de zirve mücadelesinde çekişme devam ederken ligde ilk iki sırayı alan Hekimoğlu Trabzon ve Nevşehir Belediyespor aynı puanda bulunuyor. Tire 1922 Spor 30 puanla 3. sırada alırken, Nazilli Belediyespor 29, Şile Yıldızspor 27, 6. olan Ergene Velimeşespor ise 26 puanda bulunuyor. 7. Yomraspor'un zirve ile puan farkı ise sadece 9.

Puan Durumu:

2. GRUP

OFSPOR

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ofspor, ligin ilk devresini 23 puanla 9. sırada tamamladı. 17 maçta 6 galibiyet 6 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan Ofspor'da takımın en golcü oyuncusu 8 golle Nevzat Bilen oldu. Teknik Direktör Fatih Uygun'un en çok tercih ettiği isimlerin başında Philipp Angeler gelirken genç kaleci 17 maçın 17'sinde de forma giydi. Ofspor Zirat Türkiye Kupası 2. Tur'da karşılaştığı 1461 Trabzon ile penaltılarda 2-4 mağlup olmuş ve elenmişti.

Genel Durum: Grupta ise zirve mücadelesi çekişmeli sürüyor. Ligin ilk iki sırasında yer alan Kırşehir Belediye Spor ve Altındağ Belediye Spor 30 puanda bulunuyor. Ligde 3.Kızılcabölükspor, 4. Sultanbeyli Belediyespor ve 5. Çatalcaspor 27 puanda bulunuyor. 6. Van Büyükşehir Belediyespor ve 7. Esenler Erokspor 26 puanda ligin ilk devresini tamamlayan diğer takımlar oldu.

Puan Durumu:

3. GRUP

1461 TRABZON

TFF 3. Lig 3. grupta bulunan 1461 Trabzon ligin ilk devresinde topladığı 21 puanla 10. sırada kaldı. 17 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet 9 beraberlik alan Bordo-Mavililer'de Furkan Tütüncü 8 golle takımın en golcü oyuncusu oldu. Kaleci Bahadır Güngördü, defansta İsmail Karakaş, orta sahada Bekir Can Kara ve Yağızcan Erdem teknik direktör Hamdi Zivalıoğlu'nun en çok görev verdiği oyuncular oldu. 1461 Trabzon ligin aksine Türkiye Kupası'nda etkili bir performans ortaya koyarken sırasıyla Ofspor, Tuzlaspor, Bursaspor'u eleyerek 5. Tur'a kadar yükselmeyi başardı. 5. Tur'da deplasmanda 4-1 kaybettiği Ümraniyespor'u evinde 3-1 yenen 1461 Trabzon elenmekten kurtulamadı.

Genel Durum: 3. grupta lig lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor 17 maçta 11 galibiyet ve 6 beraberlik ile 39 puanda namağlup konumda bulunuyor. 2. Kocaelispor 33 puanda kalırken 3. Serik Belediyespor 30 puanda ilk devreyi tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor