Tertemiz 82 puan !

  Mahkeme, şike kararını açıklarken, Aziz Yıldırım’ın FB-İBB, Karabük-FB, FB-A.Gücü ve Sivas-FB maçlarında şike yaptığına, Trabzonspor-Bursa, Eskişehir-Trabzonspr ve Trabzonspor-İBB maçlarında ise teşvik girişiminde bulunduğuna hükmetti. PFDK ve Tahkim is

Tertemiz 82 puan !

 

 

Mahkeme, şike kararını açıklarken, Aziz Yıldırım’ın FB-İBB, Karabük-FB, FB-A.Gücü ve Sivas-FB maçlarında şike yaptığına, Trabzonspor-Bursa, Eskişehir-Trabzonspr ve Trabzonspor-İBB maçlarında ise teşvik girişiminde bulunduğuna hükmetti. PFDK ve Tahkim ise “Şike sahaya yansımadı” dedi.

 

Eğer TFF kurulları mahkeme gibi karar verip “Şike sahaya yansımıştır” deseydi, Fener’in 4 maç şike yapmaktan 12 puanını silecekti. Bu durumda Fener 2010-11 sezonunu Trabzonspor’un ardından 70 puanla ikinci sırada bitirecekti. Trabzonspor'da şampiyonluğunu ilan edecekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor