Teofilo’dan 'ucuz' kurtulduk (!)

Trabzonspor’un sorunlu golcüsü Teofilo, Arjantin kulübü Racing Club ile sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak. Bu futbolcuyu 3 milyon 500 bin dolar karşılığı Kolombiya kulübü Atlleticho Junior’dan alan Trabzonspor bu transfer karşılığı Racin

Teofilo’dan 'ucuz' kurtulduk (!)

Trabzonspor’un sorunlu golcüsü Teofilo, Arjantin kulübü Racing Club ile sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak.

 

Bu futbolcuyu 3 milyon 500 bin dolar karşılığı Kolombiya kulübü Atlleticho Junior’dan alan Trabzonspor bu transfer karşılığı Racing’den sadece 1 milyon 800 bin dolar alacak.

 

Racing, bu futbolcuyu başka bir kulübe satması halinde ise yapılan anlaşma gereği transfer ücretinin yüzde yirmisini Trabzonspor’a verecek.

 

Arjantin kulübü Racing’in teknik direktörü Miguel Angel Russo, Teofilo’nun transferi nedeniyle mutlu olduğunu ifade ederek, “Ben ona Racing’de oynaması için şans veriyorum. Neler yapabileceğini göstermesi ve coşkuyu yansıtması gerekir. Teo’nun başarılı olması için onda her şey var” dedi.

 

Teo ile ilgili transfer haberi bugün Arjantin Kulübü Racing kulübünün resmi sitesinde de yayınlandı.

 

Racing'in resmi internet sitesinde Teofilo’nun transfer ücretinin 1 milyon 500 bin dolar olduğu ifade edilirken bu futbolcunun Racing tarafından bir başka kulübe satılması halinde Trabzonspor’un bu transferden  yüzde 50 pay alacağını duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor