Tahkim'den Karar Çıkmadı

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, federasyon yönetim kurulunun tekrarlanmasına karar verdiği Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili, karşılaşmanın hakem, gözlemci ve temsilcilerini dinleme kararı aldı.  Taraftarların sahaya girmesi üzerine yarıda kalan ve T

Tahkim'den Karar Çıkmadı

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, federasyon yönetim kurulunun tekrarlanmasına karar verdiği Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili, karşılaşmanın hakem, gözlemci ve temsilcilerini dinleme kararı aldı.

Taraftarların sahaya girmesi üzerine yarıda kalan ve Trabzonspor'un 5 maç seyircisiz oynama cezası almasına neden olan karşılaşma için Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı ''Tarafsız sahada ve seyircisiz olarak tekrar edilmesi'' kararına yapılan itiraz, bugün Tahkim Kurulu'nda ele alındı. Kurul, 12 Ağustos'ta oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi Bülent Demirlek ile karşılaşmanın gözlemci ve temsilcilerinin görüşlerine başvurulması kararına vardı.

Tahkim Kurulu'nun önümüzdeki hafta yapılacak toplantısında, maçın hakem, gözlemci ve temsilcileri dinlendikten sonra karar verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler