Süper Lig'te 1.hafta bugün devam etti...

Karşılaşmalar oynandı...

Süper Lig'te 1.hafta bugün devam etti...
Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Sezonu'nun ilk hafta maçında Antalyaspor, evinde UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna tam gaz devam eden Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı.

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelede iki ekip de gol sevinci yaşanmadı ve sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Antalyaspor'da kaleci Fornezzi rakibi Webo'yu düşürünce yaptığı müdahele sonucunda 36. dakikada kırmızı kart gördü. Akdeniz temsilcisi kalan süreyi 10 kişi ile oynadı.

Spor Toto Süper Lig'in diğer bir maçında Fenerbahçe, deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir iki kırmızı kartın çıktığı mücadelede Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı ve lige 3 puanla başladı.

Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 3. dakikada MarcioMossoro kaydetti. Ev sahibi ekipte 54. dakikada EmreBelözoğlu kırmızı kart görürken, Fenerbahçe'de de 78. dakikada MehmetTopal kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu sonuçla Başakşehir, rakibine karşı sahasında üstünlüğünü sürdürdü. Başakşehir sahasında Fenerbahçe'ye karşı oynadığı son 9 maçta sadece 1 yenilgi aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Medipol Başakşehir ise deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler