Süper Lig ekibinde şok ayrılık !

   Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Eskişehirspor maçı sonrası 2 oyuncuyla yollarının ayrılacağını söyledi. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Murat Akın’la yollarını ayırdıklarını, Deniz Aslan’ı da kiralık

Süper Lig ekibinde şok ayrılık !

 

 
 
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Eskişehirspor maçı sonrası 2 oyuncuyla yollarının ayrılacağını söyledi.
 
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Murat Akın’la yollarını ayırdıklarını, Deniz Aslan’ı da kiralık olarak Tavşanlı Linyitspor’a verdiklerini açıkladı.
 
Ligde ve kupada başarılı bir grafik çizen Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Mehmet Özdilek, olağan haftalık değerlendirmesini yaptı.
 
Eskişehirspor karşılaşmasının ardından transfer için çalışmalara başlayacaklarını belirten başarılı teknik adam, takımda iki oyuncuyla yollarını ayıracaklarını söyledi. Murat Akın’ın takımdan kendi istediğiyle ayrılmak istediğini belirten Özdilek, Deniz Aslan'ı da, Tavşanlı Linyitspor’a kiralık olarak verildiğini söyledi.
 
Teknik adam, “Murat Aslan, kendisinin yeteri kadar verimli olmadığını, bu şansı başka yerde değerlendirmek istediğini söyledi. Bizde anlayışla karşıladık. Deniz Aslan’ı Tavşanlı Linyitspor’a kiralık verdik. İkinci yarı orada başlayacak.” dedi.
 
Beşiktaş’ın Medical Park Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Ömer Şişmanoğlu’yla ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine Özdilek, “Bende medyadan okudum. Çok şey söylüyorlar. Ömer, bizim oyuncumuz. Kimseyi verme gibi bir lükse sahip değiliz bu gün itibariyle.” dedi.
 
Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci yarının başladığını belirten Özdilek, hedeflerden birinin ilk sekize kalmak olduğunu, bunu da başardıklarını söyledi. Mersin İdman Yurdu maçından üstün ayrılarak ikinci yarıya iyi başladıklarını söyleyen Özdilek, şu ifadelerini kullandı.
 
“Rakiplerin osu busu olmaz. Bu saatten sonra her takımın bu gruptan çıkma şansı yüksek. Bu takımların kupa kazanma şansı var. Ama iki takım çıkacak. Dün oyun anlamında rakibimize karşı üstün oynadık. Çok da farklı bir galibiyetle döndük. Deplasman için avantaj elde ettik. Biz kupada yukarılara gitmek istiyorsak. Grupta Fenerbahçe, Trabzonspor gibi takımların olması önemli değil.”
 
Ligde Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor karşılaşmasının zorlu olacağını belirten Özdilek, iyi gidişi son maçla taçlandırmak istediklerini kaydetti.
 
Basın toplantısının ardından Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenman öncesi Deniz Aslan arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrıldı. Daha sonra oyuncular düz koşu ve taktik çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor