Süper Lig'de Karadeniz takımları sesiz kaldı

Trabzonspor ve Çaykur Rizespor forvetleri golle tanışamadı.

Süper Lig'de Karadeniz takımları sesiz kaldı
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 16 takımın forvet oyuncusu golle tanışırken, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'un forvetleri gole imza atmadı. 

Ligde geride kalan 7 haftada 153 gol atılırken, 58 gol forvet oyuncularının ayağından geldi. Ligde yer alan 18 takımdan 16 takımın forvet oyuncuları golle tanışırken Karadeniz Bölgesi'nin iki komşu takımı Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'un forvet hattında görev yapan oyuncuları halen sessizliklerini bozamadı.

Trabzonspor'un forvet oyuncuları Suk, N'Doye ve Muhammet Demir henüz gol atma başarısı gösteremedi. Bordo-mavili takım ligde oynadığı 7 maçın 5'inde gol atamadı. Trabzonspor'un ligde bulduğu 3 gol ise Onazi (2) ve Yusuf Erdoğan'ın (1) ayağından geldi. Çaykur Rizespor'un forvet oyuncuları Mehmet Akyüz, Kweuke ve Tuszynski de gol atma başarası gösteremedi. Yeşil-mavili ekip ligde oynadığı 7 maçın 3'ünde gol atamadı. Rize ekibinin ligde attığı 4 gol ise Emrah Başsan (1), Atiemwen (1), Jontscher (1) ve Ahmet İlhan'dan (1) geldi.

LİGİN EN AZ GOL ATAN TAKIMLARI OLDULAR

Spor Toto Süper Lig'de 7 hafta itibariyle Trabzonspor ve Çaykur Rizespor en az gol atan takımlardan oldu. Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor 3'er gol atarken, Çaykur Rizespor'un ise 4 golü bulunuyor. İki takım da 7 maçta kalesinde 10 gol gördü. Geçtiğimiz sezonun 7. haftasında yeşil-mavili ekip 14 kez rakip fileleri havalandırırken, bordo-mavili takım ise 8 gol kaydetmişti. Aynı dönemde Trabzonspor 9, Çaykur Rizespor ise kalesinde 10 gol görmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor