Süper Lig'de hangi takım nerede kamp yapacak?

Spor Toto Süper Lig'de hazırlıklarını sürdüren takımlar, kamplarını nerede geçirecekler? İşte detaylar...

Süper Lig'de hangi takım nerede kamp yapacak?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

İlk etap çalışmalarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek. Linz kentinde yapacağı 10 günlük kampın ardından şehre dönecek olan Bordo-Mavililer, Avrupa Kupası maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

En son Vahid Halilodzic döneminde Avusturya'da kamp yapan Bordo-Mavililerle birlikte, bu ülkede Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, İM Kayserispor ve Kasımpaşa kulüpleri de kamp çalışmalarını sürdürecek.

Medipol Başakşehir şuanda hazırlıklarını Salzburg kentinde sürdürürken, Trabzonspor 20 Temmuz'da Linz'e, Beşiktaş 25 Temmuz'da Saalfelden'e, Galatasaray 17 Temmuz'da Tirol eyaletine, İM Kayserispor 16 Temmuz'da Saalfelden'e, Kasımpaşa'da 22 Temmuz'da Graz'a giderek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. 24-25 Temmuz'da Avusturya'da kamp yapacak olan Fenerbahçe'nin hangi kentte kalacağı belli değil.

Öte yandan ikinci etap kamp çalışmalarını yurt dışında sürdürecek olan takımlardan Sivasspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği Hollanda'yı tercih etti. Aytemiz Alanyaspor ise yurt dışı kampını Almanya'da geçirecek.

Çalışmalarını Türkiye'de sürdürecek olan Evkur Yeni Malatyaspor; Bolu ve Düzce kentlerini tercih ederken, Alanyaspor'da Almanya'nın ardından Düzce'ye gelerek çalışmalarına devam edecek.

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor, önce Erzurum'da sonra da Bolu'ya giderek hazırlıklarını sürdürürken; Göztepe'de Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarını devam edecek. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir FK ve Denizlispor ise kamp için Afyonkarahisar'ı tercih etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor