Süper Lig'de flaş ayrılık! Göztepe'de Tamer Tuna devri kapandı

Süper lig ekibinde teknik direktör ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de flaş ayrılık! Göztepe'de Tamer Tuna devri kapandı

Göztepe, Tamer Tuna'yla yollarını ayırdı! 14 yıllık aradan sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, Tamer Tuna yönetiminde ilk yarıda büyük bir çıkış yakalamış ve dikkatleri çekmişti. İlk 9 haftayı 17 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 2. sırada geçen sarı-kırmızılı ekip, bu sezon yakaladığı yüzde 38,2 galibiyet oranıyla ligde en başarılı 8. sezonunu geçirdi.

14 yıllık aradan sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, Tamer Tuna yönetiminde ilk yarıda büyük bir çıkış yakalamış ve dikkatleri çekmişti. Göztepe, sürpriz bir karar alarak başarılı teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Uzun yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'deki ilk sezonumuzda Teknik Direktörlük görevimizi üstlenen ve başarılı bir sezon geçirmemizde çok önemli katkılarda bulunan Tamer Tuna ile yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Tamer Tuna ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki mesleki kariyerinde başarılar dileriz.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."

14 yıllık aradan sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, Tamer Tuna yönetiminde ilk yarıda büyük bir çıkış yakalamış ve dikkatleri çekmişti. İlk 9 haftayı 17 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 2. sırada geçen sarı-kırmızılı ekip, uzun süre 5.'lik için mücadele ettiği sezonu Galatasaray mağlubiyetiyle tamamlamıştı. Geride kalan 34 haftada 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 yenilgiyle 49 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, averajla Demir Grup Sivasspor'u geride bırakarak sezon sonunda 6. sırada yer aldı. Bu sezon 49 gole ulaşan sarı-kırmzılı ekip, kalesinde 50 gol gördü. İç sahada 29 puan toplayan ve en başarılı 6. ekip olan Göztepe, deplasmanda da 20 puana ulaştı ve burada da en başarılı 6. takım olmayı başardı.

İLK ADAY BAYRAM BEKTAŞ

Göztepe yönetimi, Tamer Tuna sonrasında ilk hedef olarak Bayram Bektaş'ı belirledi. HTSPOR.COM'un edindiği bilgilere göre kariyerini Ümraniyespor'da sürdüren Bayram Bektaş'la ilk görüşme gerçekleştirildi. Tarafların en kısa sürede anlaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler