Süper Lig'de fikstür benzerliği

Süper Lig'de bu hafta 5 takımda İstanbul'da mücadele etti.

Süper Lig'de fikstür benzerliği

Süper Lig'de mücadele eden 5 İstanbul ekibi, son 2 sezondur ligde aynı haftada İstanbul'da mücadele ediyor. Kasımpaşa, iç sahada Antalyaspor'u konuk ederken, Galatasaray-Fenerbahçe ve Başakşehir - Beşiktaş maçları da aynı haftaya denk geldi. 

Süper Lig'de son 2 sezondur 5 İstanbul takımı aynı haftada İstanbul'da maç yaptı. Fikstür aynı şehrin birden fazla takımının aynı ligde mücadele etmesi durumunda, 1 takım evinde mücadele ederken, diğer takım deplasmanda mücadele edecek şekilde ayarlanırken, son 2 sezonda bu durumu bozan eşleşme, Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının oynandığı haftalarda Başakşehir - Beşiktaş maçlarının oynanması oldu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oynandığı haftada Başakşehir - Beşiktaş maçı da oynanırken, bir diğer İstanbul takımı olan Kasımpaşa da, son 2 sezonda, derbi haftasında Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezonun 26. haftasında Kasımpaşa sahasında Antalyaspor'u konuk ederken, Beşiktaş deplasmanda Başakşehir'le, Galatasaray da yine deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmişti. Mart ayında 5 İstanbul takımı da maçlarını İstanbul'da oynarken, bu durumun tekrarı kasım ayında yaşandı. Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi ağırladığı haftada, Başakşehir sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa da evinde Antalyaspor'la oynayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler